Casmara

Over Casmara

Het Spaanse cosmeticahuis Casmara ontwikkelt al vele jaren hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging. De producten worden wereldwijd in inmiddels 44  landen verkocht.  Het bedrijf beschikt over een eigen laboratorium, waardoor ze zelf kunnen zorgen voor de productie en distributie van deze hoogwaardige cosmeticalijn.

De unieke maskers van casmara zorgen voor een enorme upgrading van mijn salon. Het grote voordeel van dit merk is dat het met ieder merk gecombineerd kan worden. De resultaten zijn spectaculair en ook voor de klant direct voel- en zichtbaar!

De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, kun je ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen, iets dat met andere maskers niet mogelijk is. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. De alginaatmaskers zijn een perfecte aansluiting op een peeling, vanwege de lage temperatuur. De huid wordt meteen gekalmeerd. Hierdoor kan het na elke behandeling toegepast worden.

Voor ieder huidtype is een passend masker.

Het bedekken van de ogen en/of mond gaat uiteraard altijd in overleg met de klant!

Benieuwd naar onze andere merken?

Klik dan hieronder om verder te lezen.