Cosmetisch arts

Na veel research hebben wij eindelijk een cosmetisch arts gevonden waar wij volledig achter staan. Je kan bij deze arts terecht voor een botox of filler behandeling, maar ook voor enkel een adviesgesprek. Overweeg jij bijvoorbeeld al heel lang een ooglidcorrectie? Dan kan je hiervoor een gratis intakegesprek plannen bij ons in de salon. Behandelingen zoals deze worden uitgevoerd in Dokter Babak zijn kliniek in Den Haag.

Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam.
Momenteel is hij werkzaam in meer dan 50 salons en 6 klinieken.

Dokter Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk. Hij staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies. Hij is niet alleen gespecialiseerd in injectables, maar ook in onder andere ooglidcorrecties, lipolaser, liposuctie en huidverbetering technologieën met verjongingseffecten zoals Plexr, lasers en peelings.

Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken. Ook blijft hij zichzelf veelvuldig specialiseren door middel van cursussen in binnen en buitenland.

Dokter Babak zal circa iedere 6 weken bij ons terugkeren. Hou onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven van de volgende data.

Prijzen

Botox en filler behandelingen kunnen worden uitgevoerd bij Beauty by Eden. Voor de medische en chirurgische behandelingen vindt de intake plaats bij Beauty by Eden, de behandeling zelf wordt uitgevoerd in de kliniek. Hieronder vind je de prijzen voor deze behandelingen. Een afspraak maken voor deze behandelingen doe je door een Whatsapp bericht te sturen aan Beauty by Eden via: 0682946946.