Gratis huidadvies

Online huidadvies

Daar helpen we u graag bij!
Uw reis naar huidverbetering start vandaag. In deze roerige tijden bieden wij online huidadvies aan. Op deze manier kunnen we samen met u kijken welke producten uw huid écht nodig heeft om te stralen.

Stralend 2021 in
Bent u er klaar voor om 2020 achter u te laten en dit nieuwe jaar met een schone lei te beginnen? Misschien staat het beter verzorgen van je huid wel op uw lijst met goede voornemens. Laat de lockdown u dan niet tegenhouden om hiermee te starten! Ook digitaal kunnen we u hier namelijk bij helpen. Zo heeft u straks binnen de kortste keren een stralende huid, die zelfs op 1,5 meter afstand zichtbaar is!

Hoe werkt het?
U beantwoordt via het formulier hieronder online een aantal vragen over uw huidconditie en laat ons weten wat uw huidwensen zijn. Of dat nu het verminderen van (beginnende) rimpeltjes, pigmentvlekken of onzuiverheden is – voor iedereen is een passende oplossing. Op basis daarvan kunnen wij ook vanaf een afstandje adviseren welke producten daar het beste bij aansluiten, zodat u daar thuis mee kunt starten. Want huidverbetering doen we samen!

Online huidadvies formulier

Omschrijf uw antwoord zo duidelijk mogelijk, zodat wij een goed beeld krijgen van uw wensen en van de conditie van de huid.

  Hoe beoordeeld u momenteel uw huid?
  GoedMiddelmatigSterk verbeteringswaardig

  Wat is uw huidtype?
  Droge huidNormale huidCombineerde huidVette huidGevoelige huid

  Hoe is de porie structuur?
  FijnNauwelijks zichtbaarNormaal, minimaal zichtbaarGrof, bij een afstand van 30cmZichtbaar

  Hoe is uw huidconditie?
  Droge huidEczeem huidGevoelige huidVette huidOnzuivere huidVerslapte huidRimpels en fijne lijntjesPigmentvlekjesLittekensCouperoseRosaceaAcne of puistjes

  Welke huiddoelen heeft u?
  Huidbeeld jong en fris houdenVermindering van lijntjes en rimpelsOnzuiverheden verminderenContouren verbeterenMijn huid gladder en egaler krijgenRoodheden, vlekken en oneffenheden verminderen

  Bent u zwanger of geeft u borstvoeding?
  JaNee

  Heeft u last van specifieke problemen met de huid? Indien ja, welke? Sinds wanneer is dit probleem aanwezig? Weet u hoe het probleem is ontstaan?

  Welke verzorgingsproducten gebruikt u op dit moment voor de huid?

  Heeft u allergieën?

  Gebruikt u momenteel producten voorgeschreven door een arts/dermatoloog of heeft u dit in de afgelopen maand gebruikt? Zo ja, welke?

  Bent u veel binnen of juist veel buiten?
  BinnenBuitenBeide

  Zijn er haarvaatjes (adertjes) zichtbaar in uw huid?
  JaNee

  Verbrand uw huid snel bij gemiddeld zonlicht?
  JaNee

  Gaat uw huid in de loop van de dag glimmen?
  JaNee

  Heeft u nog opmerkingen, vragen of aanvullende informatie?

  Om een goed advies aan u te kunnen geven hebben wij een duidelijke foto van uw huid nodig. Het is belangrijk dat het hele gezicht erop staat. Op deze foto(‘s) dient uw huid gereinigd te zijn (dus zonder make-up) en in het daglicht genomen.

  Binnen 3 werkdagen sturen wij u een gratis huidadvies. Hierin vermelden wij de producten welke wij adviseren naar aanleiding van uw huidadvies formulier. Binnen de Hoeksche waard bezorgen wij uw producten gratis aan huis!