Image Skincare

Over Image Skincare

Professionele huidverbetering bij Beauty by Eden.

Image Skincare is een professioneel product uit de Verenigde Staten welke de huid effectief verbetert en werkt in de diepere huidlagen.

Beauty by Eden is één van de gecertificeerde schoonheidssalons in Nederland welke met deze intensief werkende en hoog geconcentreerde producten mag werken.
De producten van Image worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten, deze werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten, waardoor maximale resultaten te realiseren zijn.

Dit merk richt zich voornamelijk op de verbetering van de huid en biedt onder andere een uitkomst voor verschillende huidproblemen, zoals: huidveroudering, acne, pigmentatie problemen, droge huid, vette huid, gevoelige huiden én rosacea.

Image Skincare bestaat uit thuisproducten en verschillende professionele peelings voor in de salon.

The Ormedic Lift: Geschikt bij de geïrriteerde huid, disbalans, zwangerschap en tieners! Deze peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaja, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie.
The Signature Facelift (Vitamine C Peeling): Geschikt voor alle huidtypen en als boost voor de huid, met name rosacea en de droge/gedehydrateerde huid. Deze Peeling op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen zorgt voor directe cel vernieuwing en herstel van de natuurlijk balans van de huid.
Lightening Lift (eerst level l, dan ll): Geschikt bij pigmentatie problemen, b.v. door de zon, bruine vlekken of een ongelijkmatige teint. Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid.
Wrinkle Lift (eerst level l, dan ll): Geschikt bij alle fasen van huidveroudering of huidverslapping. Deze peel op basis van Aloë Vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peeling, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct verminderen.
Acne Lift: Geschikt bij acne, acne gevoelige huid en de vette huid. Deze Peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Hierdoor kalmeert de huid en zorgt het voor cel vernieuwing.
Beta Lift: De meest intensieve behandeling bij hardnekkige acne in combinatie met een vette huid. Deze peeling wordt gedaan in de laatste fase van een acne kuur.

Een peeling van Image Skincare kan éénmalig ingezet worden, als boost voor de huid. Voor het beste resultaat wordt een kuurverband (4 tot 6 behandelingen) aangeraden met telkens een tussenpose van 2 weken.
Het advies is om hierbij de producten van Image ook thuis te gebruiken. Uiteraard zijn deze verkrijgbaar in de salon en kan ik u hierover adviseren.

Last van acne en bent u aanvullend verzekerd?
Dan is het mogelijk uw behandeling te declareren!

Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Benieuwd naar onze andere merken?

Klik dan hieronder om verder te lezen.