Ons team

Over Beauty by Eden

Uw huid verdient alleen het allerbeste. Bij Beauty by Eden werken alleen uitstekend opgeleide schoonheidsspecialistes. Onze schoonheidsspecialistes beheersen verschillende specialisaties. Zij zijn vanzelfsprekend in het bezit van een erkend Diploma Schoonheidsspecialiste. Daarnaast worden er regelmatig extra opleidingen gevolgd om u te blijven voorzien van de beste service. Op deze manier blijven onze specialistes op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche en blijven de behandelingen zich vernieuwen.

Roos

Na een succesvolle stageperiode mocht ik meteen in dienst treden bij Beauty by Eden! Inmiddels ben ik dus met vlag en wimpel geslaagd voor de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ik sta altijd open voor vernieuwing en ik vind het leuk om nieuwe behandelingen te leren.

Op dit moment kunt u bij mij terecht voor een heerlijke gezichtsbehandeling of een prachtige Lash Lift!

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om te shoppen en een wijntje te doen met vriendinnen. Verder ben ik graag thuis met al mijn dieren om me heen. Ook hou ik erg van koken en bakken.

Mijn positieve eigenschappen zijn: vriendelijk, nuchter, leergierig.

Esmée

In 2018 ben ik afgestudeerd als Allround Schoonheidsspecialiste; met de specialisaties acné en bindweefselmassage. 

Na 2,5 jaar ervaring in de Wellness Branche, heb ik een nieuwe uitdaging gevonden bij Beauty By Eden! U kunt bij mij onder andere terecht voor specialistische gezichtsbehandelingen of een mooie Lash Lift! Een mooi resultaat en dat u tevreden bent is voor mij het belangrijkste. 

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit, met als favoriete bezigheid; winkelen!

Positieve eigenschappen: evenwichtig, vriendelijk, vindingrijk.

Romée

Bij Beauty by Eden kan ik me heerlijk uitleven met de geweldige behandelingen die we te bieden hebben. U kunt bij mij terecht voor huid verbeterende behandelingen, een stevige massage of juist voor de ontspanning. Voor een bindweefselmassage of acné behandeling bent u bij mij aan het juiste adres! 

Graag breng ik mijn passie over in de behandeling en is mijn dag weer helemaal goed als u ontspannen en tevreden de salon uit loopt!

Toen ik heel jong was zei ik al dat ik later iets met crèmetjes en make-up wilde gaan doen. Dat is nooit meer veranderd!

Ik ben gek op katten en heb er thuis ook eentje rond lopen; een britse korthaar genaamd Macho! In 2019 ben ik getrouwd met Machiel en in 2020 is ons zoontje Rover geboren.

Positieve eigenschappen: energiek, enthousiast, spontaan.

Daniëlle

Het tot in detail verzorgen van de voeten is één van mijn grootste passies. Hiervoor bent u bij mij dan ook aan het juiste adres! Ik vind het belangrijk dat u zich volledig kunt ontspannen bij mij in de behandelstoel en ik zal daar dan ook alles aan doen; of het nou gaat om een pedicure of een fijne gezichtsbehandeling.

Pas wanneer u tevreden bent, dan ben ik dat ook!

In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen, naar de bioscoop, uit eten of wat leuks doen met mijn neefjes. Ook vind ik het heerlijk om gewoon samen met mijn partner een film te kijken op de bank.

Mijn positieve eigenschappen: zorgzaam, secuur, ijverig.

Romy

Sinds mei 2017 ben ik eigenaresse van Beauty by Eden. Ik ben ontzettend trots op het prachtige team wat we inmiddels hebben opgebouwd; stuk voor stuk super enthousiaste meiden met een ontzettend grote passie voor het vak!

Bij mij kunt u terecht voor gezichtsbehandelingen en permanente make-up van de wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn echt mijn passie geworden en dat vind ik dan ook het allerleukste om te doen. U mag van mij de behandelstoel pas verlaten wanneer ze helemaal PERFECT zijn! 

Verder hou ik me veel bezig met de social media kanalen van Beauty by Eden. Ik vind het leuk om jullie via die weg op de hoogte te houden.

Buiten mijn werk om vind ik het fijn om gewoon lekker thuis te zijn en om met mijn hondjes te kroelen. Ook ga ik graag uiteten en is shoppen helemaal mijn ding!

Mijn positieve eigenschappen: vriendelijk, betrouwbaar, rustig

Benieuwd hoe onze salon eruit ziet?

Klik dan hieronder om ons foto album van de salon te zien.