Ons team

Over Beauty by Eden

Uw huid verdient alleen het allerbeste. Daarom kiest u voor Beauty by Eden! U wordt behandeld door uitstekend opgeleide schoonheidsspecialisten, met ieder een eigen specialiteit. Het is onze passie om u te helpen met het verbeteren en verjongen van uw huid. Wij werken met geavanceerde apparatuur en het prachtige merk Image Skincare. Naast huidverbetering, kunt u bij ons terecht voor een ontspannende behandeling, Lash Lift, (sport)massage, waxbehandeling en Permanente Make-up.

Anne

In 2016 behaalde ik mijn diploma tot Allround Schoonheidsspecialiste en kort daarna ook mijn certificaat tot sportmasseuse. Ik ben 2 jaar werkzaam geweest in de saunabranche en daarna bijna 5 jaar in een schoonheidssalon. 

U kunt bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen, pedicures, wax behandelingen en massages. Huidverbetering en wenkbrauwen zijn mijn passie. Samen met u gaan we tot het uiterste om het huidprobleem te achterhalen en dit op te lossen.

Ik hou van mooie, strakke, volle wenkbrauwen en ben pietje precies daarin! In mijn vrije tijd hou ik ervan om nieuwe make-up looks uit te proberen en soms ben ik daar echt uren mee bezig. Ook vind ik het leuk om drankjes te doen met vriendinnen. 

Positieve eigenschappen: eerlijk, flexibel, veelzijdig

Esmée

In 2018 ben ik afgestudeerd als Allround Schoonheidsspecialiste; met de specialisaties acné en bindweefselmassage. 

Na 2,5 jaar ervaring in de Wellness Branche, heb ik een nieuwe uitdaging gevonden bij Beauty By Eden! U kunt bij mij onder andere terecht voor specialistische gezichtsbehandelingen of een mooie Lash Lift! Een mooi resultaat en dat u tevreden bent is voor mij het belangrijkste. 

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit, met als favoriete bezigheid; winkelen!

Positieve eigenschappen: evenwichtig, vriendelijk, vindingrijk.

Daniëlle

Het tot in detail verzorgen van de voeten is één van mijn grootste passies. Hiervoor bent u bij mij dan ook aan het juiste adres! Ik vind het belangrijk dat u zich volledig kunt ontspannen bij mij in de behandelstoel en ik zal daar dan ook alles aan doen; of het nou gaat om een pedicure of een fijne gezichtsbehandeling.

Pas wanneer u tevreden bent, dan ben ik dat ook!

In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen, naar de bioscoop, uit eten of wat leuks doen met mijn neefjes. Ook vind ik het heerlijk om gewoon samen met mijn partner een film te kijken op de bank.

Mijn positieve eigenschappen: zorgzaam, secuur, ijverig.

Romy

Sinds mei 2017 ben ik eigenaresse van Beauty by Eden. Ik ben ontzettend trots op het prachtige team wat we inmiddels hebben opgebouwd; stuk voor stuk super enthousiaste meiden met een ontzettend grote passie voor het vak!

Bij mij kunt u terecht voor gezichtsbehandelingen en permanente make-up van de wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn echt mijn passie geworden en dat vind ik dan ook het allerleukste om te doen. U mag van mij de behandelstoel pas verlaten wanneer ze helemaal PERFECT zijn! 

Verder hou ik me veel bezig met de social media kanalen van Beauty by Eden. Ik vind het leuk om jullie via die weg op de hoogte te houden.

Buiten mijn werk om vind ik het fijn om gewoon lekker thuis te zijn en om met mijn hondjes te kroelen. Ook ga ik graag uiteten en is shoppen helemaal mijn ding!

Mijn positieve eigenschappen: vriendelijk, betrouwbaar, rustig

Benieuwd hoe onze salon eruit ziet?

Klik dan hieronder om ons foto album van de salon te zien.