Ons team

Over Beauty by Eden

Sinds maart 2020 werken wij met meerdere collega’s bij Beauty by Eden. Wij hopen u snel te ontmoeten in de salon voor een heerlijke gezichtsbehandeling, pedicurebehandeling, massage, waxen of tanden bleken!

Romy van Eden

Ik woon in Maasdam. Begin 2018 heb ik succesvol de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. In deze tijd heb ik ervaring opgedaan in de branche als stagiaire én in mijn eigen salon.

Naast mijn opleiding heb ik ook diverse cursussen gevolgd, om u meer effectieve behandelingen met specialistische materialen aan te kunnen bieden.

Dit jaar zijn wij verhuisd naar een mooie grote salon, met meerdere behandelruimten.

Romée Vogel

Ik woon in Oud-Beijerland. In 2014 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste succesvol afgerond. Daarna heb ik nog een jaar specialisatie gedaan voor o.a. acne en bindweefselmassage. Ik ben dus al ruim 7 jaar werkzaam in het beauty vak en dit doe ik vol passie en plezier. Ik geef graag mijn deskundig advies en luister daarbij altijd naar de wensen van de klant.

 

Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontvangen in de prachtige salon!

Daniëlle de Koning

Ik woon in Oud-Beijerland, ben al 11 jaar werkzaam in de schoonheidsbranche en heb daardoor al veel ervaring opgedaan. Nadat ik in 2009 de opleiding tot schoonheidsspecialiste succesvol heb afgerond heb ik de pedicure opleiding behaald. Het tot in detail verzorgen van de voeten is één van mijn grootste passies. Hiervoor bent u dan ook bij mij aan het juiste adres! Ik vind het belangrijk dat u zich volledig kunt ontspannen bij mij in de behandelstoel en ik zal daar dan ook alles aan doen.

 

Pas wanneer de klant tevreden is, dan ben ik dat ook!

Benieuwd hoe onze salon eruit ziet?

Klik dan hieronder om ons foto album van de salon te zien.